Friday, February 27, 2009

tag

iv been tagged by en. nabil n adeeb.
this tag seems quite ridiculous sbb lagu2 yg terkena takda kene mengena langsung dgn soklan!
tapi takpe. aku citer je la kenape lagu ni berada dlm playlist aku.
aku ada mention yg dlm laptop ni takda lagu lgsg. tp godek2 tgk ada pulak la satu folder lagu yg aku bawak nintendo ds gi infy 2 thn lepas. disbbkan memory card cume 2gb, pastu nak letak game2 lagi, lagu2 yg aku bawak ni mmg my feveret songs aje lah..
sbb tu setiap lagu ada kelebihannye sendiri.. so aku nak suka2 la tulis apasal aku suka lagu2 ni ok..

This little game is pretty funny. Try it and have fun!!!
RULES:
1. Put your iTunes, Windows Media Player, etc. on shuffle.
2. For each question, press the next button to get your answer.
3. YOU MUST WRITE THAT SONG TITLE NO MATTER HOW SILLY IT SOUNDS.
4. Tag 20 friends.
5. Everyone tagged as to do the same thing.
6. Have Fun!

IF SOMEONE SAYS 'ARE YOU OKAY' YOU SAY?
simply red - stars
catchy dan menarik. i like. lagu yg mengingatkan aku pd boifren yg jauh dimata satu waktu dahulu.. hahaha... boifren tu dah jadi husband n i get to see him everyday now!! tapi klo dgr lagi lagu ni teringat gak perasaan rindu pada dia dulu2..

HOW WOULD YOU DESCRIBE YOURSELF?
color me badd - the earth the sun the rain
satu lagi lagu jiwang.. dpt lagu ni masa diploma. tak de la best sgt. tak evergreen kata org. best kdg2 je.

WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL?
phil collins - one more night
iv always liked phil collins.

HOW DO YOU FEEL TODAY?
firehouse- i live my life for you
donlod masa skolah kot. masa skolah rendah (rendah??) dah suka lagu ni. kecik2 dah pandai dah aku ni.

WHAT IS YOUR LIFE'S PURPOSE?
journey - dont stop believing
taken from scrubs nye soundtrack. sgt kelaka masa scene yg lagu ni kuar. sape peminat scrubs tau la kot..

WHAT'S YOUR MOTTO?
elvis costello - alison
start suka lagu ni sejak tgk drama jepun beautiful life. elvis costello is a superb singer~!

WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?
tammany hall - cindy
dari scrubs soundtrack jugak.

WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?
elvis costello - il never fall in love again
suka lagu ni lepas tgk austin powers - the spy who shagged me.
wpon austin powers ni citer merepek tp aku rasa scene yg lagu ni kuar sgt romantik..

WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?
seal - kiss from a rose
suka lagu ni sejak citer batman forever. wpon muka seal menakutkan tp lagu ni best!

WHAT IS 2 + 2?
the cranberries - animal instinct
suka tgk videoklip dia. dont ever underestimate a mothers love for her children..

WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND?
the carpenters - top of the world
lagu feveret time kecik2. mama belikan kaset nursery rhymes yg ada lagu ni. klo naik keta dok ulang2 kaset tu sampai bosan.

WHAT IS YOUR LIFE STORY?
speed- steady
theme song dr drama jepun itazura na kiss. best citer ni. irie kun!!

WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?
vanessa williams - save the best for last
vanessa williams nye lagu 2 je yg best. ni salah satu. selalu dgr dari kecik lagi. skang dia dah tak nyanyi dah.. dia jadi wilhemina slater dlm ugly betty. jahat tp kelaka jugak.. aku die hard fan ugly betty :P

WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?
phil collins - against all odds
lagi skali, saya suka phil collins nye lagu.

habiss.....

No comments: