Sunday, March 29, 2009

Happy Anniversary

i cant believe that we've been married for a year.
this is hands down the best year of my life.
baby is 2 months old today.
ibu pulak dah 25thn 5bln.
wow tuanya.

takde wat ape2 spesel harini.
just pegi melawat dolah n wife ina n baby 'aimran hakimi.

ohohoho dolah pun bagi nyet satu kat anak dia.
sama cam 'umar n 'adil.
me said, kalo 'umar n 'aimran satu kelas nanti 'aimran dok depan 'umar la time exam.
hehehehe.

pastu kami ke alamanda jln2.

itu je.

n no, i didnt get any present.

coz i didnt ask for any.

malu. byk sungguh dah he spent for me n umar (utk umar pun rasa mcm utk aku gak sbb aku yg mintak brg2 umar tu.. umar mane reti mintak lagi..)

tapi sebenarnya byk benda yg teringin nak dimiliki.

lately entah kenapa wishlist mcm panjang gile.

  1. jam swatch - jam lama dah hilang entah kemana. sejak tak kuar rumah sebulan lebih masa pantang, jam pun lama tak pakai, so tak ingat dah mana letak. cari2 balik dah tak jumpa. smalam gi midvalley survey kat swatch outlet. oho sudah terjumpa yg berkenan dihati...
  2. nokia yg ade qwerty keyboard n wifi tu. apa ek model dia?
  3. a brand new pc (cpu je. monitor takyah) OR a brand new laptop. - kedua2 harta ni yg aku ada dah berumur lebih 3 thn. rasa cam dah brg purba.
  4. a loius vuitton (gile membazir tahap kawan setan)
  5. kasut - im looking for sumthing comfy, flat, girly, just like my current crocs. aku takde beli kasut sejak stat pregnant. kat midvalley smalam i went to skechers, hush puppies, crocs but nothing caught my eyes.
  6. rumah - nak rumah but we cant afford this one just yet. tak mampu banglo pun takpe. teres pun ok. tapi nak ada laman (corner lot la tu maknanye) so my kids bole pusing2 naik beskal just like i did when i was small. rasa macam not fair kalau tak mampu berikan diorg pengalaman round rumah sendiri dengan beskal. so selagi belum mampu utk memiliki rumah begitu, i guess we're gonna stay in bangi sampai mampu.

eh 6 je? oh silap.. list bukannye panjang sgt. cume brg2 yg diingini sumenye mahal sangat. itu je lah.. tata....

No comments: