Monday, April 20, 2009

short stories

story 1:

yesterday was hubbys birthday. we went to jusco cheras selatan yesterday to celebrate it with his siblings.
he is now 26 years old.
arent we getting old?
his hair has started receding. i suggested that he goes to yun nam hair care specialist ke ape ke. but he said, im already a dad, im ok with my receding hair.

fine..


story 2:

we've received soo many wedding invitations next month. 5, at least. including 2 of sarah n syahmey's.

cant wait!

saya sudah tempah LIMA pasang baju utk dipakai pada hari2 tersebut. kehkehkehkeh. (sbb desperate sgt baju2 kurung b4 pregnant takleh pakai lagi... sheeeshh~~)


story 3:

baby 'umar's aqiqah will be held in jerangau on 2nd of may. if any of u HAPPEN to pass thru that stretch of road on that day, feel free to come. 2 ekor kambing tumbang tuu utk anak ibu. heh heh. pls call me for directions. tepi jalan besar je tanah kebun my fil tu. (tpt berlangsungnya aqiqah tsbt).

--

heres a video clip of hubby trying to make umar go too sleep, but the effort was wasted la kan.. umar mana bole tido kalau tidak didodoikan oleh ibu die..


dari bahasa jepun ke bahasa ganu ke bahasa english cara jepun. pening umar nak blajar cakap nanti.. mana satu nii...

4 comments:

Aisha Humaira said...

'Umar kata, "Ayah ni x paham2 ke...'umar nanak tdo lagi la~~ hait!"

Hahahaha...

Nabil said...

ahaha kelakar yg last itu...tp mcm seram pun ada gak suara tu last2 :D

sarahaliaa said...

eii comel nye baby 'umar nii!! geram tgk!!

Maslina Zolkepli said...

dilot : 5 minutes after that, "ayah ni tak paham2 ker.. umar nak ibu laa.. nak nenen baru leh tido.."

en nabil : seram gak en.. dah la dah midnight dah mase nih.. hehehehe...

sarah : tgk anak org pun dah geram, ada anak sendiri sok.. huiii lagi laa... tak terkata nikmatnya..