Sunday, February 28, 2010

entry merapu

tetiba di tgh mlm ni teringat kat air jagung madjing... aku rindu makanan2 best kat terengganu.

haritu masa kami ke sana hubby yg dah bosan kata kat aku,

awak mintak je la keje kat cni yang, boleh minum air jagung hari2.

or, boleh makan sotong celup tepung hari2 (sbb pantai batu rakit tu dkt dgn udm)

aku pun pk.. huhuhuhu menarik jugak idea tu. aku keja la jadi lecturer ke ape2 kat sana, hubby boleh keja kan ladang bapa nye.

tapi pk2 balik.

aku takleh hidup jauh dari lembah kelang.

i wont survive without midvalley n ikea n klcc n etc n etc..

tapi pk2 balik.

elok je aku di india dulu?

bila balik sini mmg keinginan nak membeli belah tu takde sgt.

mmg la aku byk borong saree kat sana. tapi byk tu nak bagi orang bukan aku yg nak guna.

i guess kita sesuaikan la diri dgn kat mana kita duduk kan?

hmm.. angan2 je ni... saje pk2 how my life will turn out after masters nih...

ok lah.. itu je..

besok aku nak masak tomyam n kangkung goreng belacan..

pastu lusa nak masak sardin tumis cili..

pastu nak try buat air jagung macam kat madjing...

besok jugak nak menjahit sikit..

sempena takda kelas ni aku nak rilek sket wpon tak boleh rilek patutnye sbb err projek masih banyak yg tak siap...

okey...

toodle-doo...

No comments: