Thursday, February 25, 2010

random

tiba2 mood ingin bershopping datang.

high time to buy new toys for umar.

beliau dah bosan dgn mainan2 nye.

baru dpt tau yg aku dapat baucer jusco rm130.

well, its about time!

tah brapa banyak dah berhabis di sana.

aku perlu menambah bilangan mainan umar supaya beliau tak mengganggu ibunye bekerja.

nota aku, pen aku suma dia nak amik.

bagi buku n pen sendiri takmau..

nak pen n buku yg ada di tangan ibu gak.

hai lah umar.

pastu sket punya pantang la kalo ibu dok membaca. marah! nak suruh tgk katun sama dgn dia. atau layan dia.

yg paling best, nampak je ibu membaca nota, terus dtg merengek2 nak nenen.

every 15minutes!

hui sabor jer ler.

oh dan besok ada metrojaya members preview day.

kasut, tunggu kedatanganku.

sebelum tu, pastikan questionnaire siap utk ditunjuk pada sv besok.

dan jumpa pegawai di bilik siswazah mintak data utk isi dlm db.

oh ye. aku tiada kelas sampai rabu depan! yahooo.

tapi sabtu ni exam.

exam yg klasmate mintak utk close book.

imho, budus ke hape. rajin sgt nak hafal. hafal la hafal!

sebab korang mintak nak close book tak dapat aku enjoy cuti jumaat ni.
kene menghafal cam korang.

best ke hapal?

apasal tanak open book.

tak reti critical thinking la tu. sume nak ikut buku sebijik2.

benci aku benci!

ok habis.

2 comments:

Oyis said...

closed book? ado jugok hok request lagu nih? pelik weih

Maslina Zolkepli said...

tu la pelik kan??? lecturer tanye kitorg nak open book or close book. diorg tanak open book sbb last sem ada subjek open book tetengok dpt b+ je. so diorg takut.. tapi tu lecturer lain.saya dah penah ada kelas dgn lecturer ni n open book dia majoriti dpt a. apa la diorg tu. sesuka je.. lenkali saya nak buat suara kuat2 gak nak pilih open book. huhuhuh...