Thursday, March 04, 2010

can anybody find me somebody to love

terngiang2 lagu ni dalam kepala.

sbb tgh mengemas hard disk.

hari ni kena panick attack.

i have less than 2 months to do settle everything.

berdebar2 sampai takda mood nak makan nasik lemak singgit kat fakulti.

serius tuh.

balik2 je ngadu kat hubby.

beliau ni pun mmg salu tak heran tgk bini nye panik.

beliau kata, ur gonna come out of this shit.

eh?

lebih kurang gitu la bunyi nye. i only remember the word keluar dr shit.

forgot already.

hubby selalu macam tu.

selalu ingat, takpe she'll manage, she'll manage.

what if i dont?

what if i decided to drop everything n run away?

benci benci benci.

benci keje. bukan benci hubby.

next week ada exam.

and hubby just announced (yes he has to announce it to everyone everytime) that he's going to jakarta for the week.

demmm...

takda waktu lain ka?

time aku nak exam statistik je mesti beliau nak kene pi jakarta.

tensen2.

benda tu kene banyak wat latihan.

umar tu pantang tgk ibu dia pegang pen n menulis.

mesti dia nak capai.

geram kadang rasa nak picit2 je.

tapi kesian beliau tgh tak sihat.

tiap kali bersin hingus kuning jatuh. kalo lambat sapu alamatnye kene kat baju atau masuk mulut.

batuk pun ada gak. sian dia.

cepat baik ya sayang ibu.

ok i should stop now. i havent stop since pagi tadi. now dah pagi balik.

besok pengsan...

bye2.

6 comments:

Afida Anuar said...

Cabaran ni Mas..i know u can do it..
Mas boleh!! yuuuyeehhhh!!!

putri_xue said...

U can do it!!! go go go!!!

Oyis said...

get well soon umar.

Oyis said...

get well soon umar.

Oyis said...

get well soon umar.

Maslina Zolkepli said...

fida : tengkyu fida.. tak sempat nak pesan kat hang suh doa utk aku kat sana...

im : terharu nye hang caye aku leh harunginya im... :D

k.noris : thank you.. umar nye hingus dah tak kuning tapi masih batuk kong kong kong.