Tuesday, March 09, 2010

my hubby n glee

hubby di jakarta.

aku keseorangan malam ni.

balik2 kelas umar dah tido..

ingat nak stadi statistic..

tapi tgk bilik bersepah, kemas2, terus letih..

tapi larat pulak dok dpan pc sampai 3am..

pastu umar bangun, bagi susu kemudian beliau tido balik.

waktu tu baru sedar, lain macam pulak rasanye hubby takde atas katil ni tgh tido dgn umar.

pastu tgk glee.

pastu teringat kat hubby yg aku berjaya racun tgk one episode of glee,

antara komen2 beliau,

"apasal ada nyanyi2? macam citer hindustan.."

"ni suara diorg betul ke? apasal tak jadi professional singer?"

aku tak tahan geli hati tau dgr komen2 ni..

ok lah itu je.

malam ni batuk teruk. paru2 terasa gatal.

kasihan ummu yg dok diseblah ku dlm kelas tadi. by the end of klas dia pun kongkongkong batuk.

esok mintak maaf kat dia..

bye2.

No comments: