Tuesday, March 02, 2010

pre menstruation headache

iv been having this headache since 4pm.

already took 4 panadol actifast.

but the pain still wont go away.

and im hungry.

turun bawah nak makan honey star..

tengok2 ada orang yg bukak honey star bbrp jam tadi tak ikat bungkusan honey star tu balik.

eiiii...

mujur la aku turun nak amik mendalah tu. kalo takde sape tengok.. alamatnye babai laa... bazir je...

on a different note,

mama bagi voucher rm100 giant tadi.

wuhuuu.

voucher jusco besok baru nak pegi redeem. n dah decide apa nak beli.

bukan train thomas tu, sbb haritu dah try test kat umar, beliau tak reti nak tekan lagi pon alphabet2 tu..

bukan juga tent sbb cuaca skang sket nye panas.. maunye dia nak dok dlm tent yg makin memanaskan itu.. huhuhu...

nanti lah kalo jadi beli sok aku tunjuk lah.

tapi umar macam kene sakit mata lah pulak..

beliau dah selsema agak lama tapi mild je. so skip2 bagi ubat. pagi tadi tengok hingus nye dah kuning2 sket.

okeh dah agak risau. tapi tak teruk selsemanya.

tapi by night time mata kanan dia banyak menghasilkan tahi pulak.

eh apasal ni?

bace2 kat internet, kalo sakit mata + cold symptom, mungkin kene jangkitan virus..

so besok kene bawak gi klinik lah..

hopefully tak ada apa2 yg teruk.

and dah titiskan breastmilk kat mata beliau tadi.

first tiem elok je dia tak kelip mata (prolly bcoz he didnt know whats coming :P)

2nd time letak dia panik sikit. tapi lepas letak dia rilek je sbb susu tu tak memedihkan mata pun.

ye la nama pun remedy kan?

mana kau tau benda ni? ntah baca dari mana tah.

harap2 besok beliau tak bangun dgn mata berkerak...

okey nak gi makan honey star sambil menonton reruns..

tata.

2 comments:

Nabil said...

insya Allah dah letak susu ibu tu ok la nanti :)

Maslina Zolkepli said...

doc kate bukan sakit mata.. jangkitan selsema dr hidung dah naik ke mata. tapi dah bagi antibiotik n ubat selsema.. insyaAllah tak lama lagi elok lah.. :D