Tuesday, March 30, 2010

tensen di tengah malam

umar yg taknak tido asyik nak ber'gantung' kat ibu nye.

yg ibu pulak dalam kelas tadi pk dah benda2 yg nak disetelkan malam ni.

sudahnye satu hapa pun tak jadi kerana penat melayan umar yg takmau tido sampai 12am.

kene ajar umar tido sendiri ni....

manja sangat....

ibu keja sok taktau lah camna ni...

2 comments:

Oyis said...

kalo dah jumpa caranya utk tidokan umar sendiri, plz let me know. aisyah pon sama nih... haih!

Maslina Zolkepli said...

tak jumpa lagi cara nye kak noris..

kalo umar good mood, boleh bagi nenen sampai dia kenyang/puas hati, n then dia golek2 sampai tertido sendiri, but i have to pretend to be asleep la. kalo saya dok depan pc, jangan harap... mesti nak panjat kerusi utk join sekaki.

kalo not good mood tu yg dah bergantung stengah jam pun tanak lepas n tanak tido. tu yg marah tu.

last2 saya keluar bilik, biar hubby yg tepuk2 dia tido. kene tahan sket la dgr dia meraung2 sebelum dia lena.

what to do....