Sunday, March 28, 2010

today and tomorrow

its the 28th of march.

nintendo dsi xl is scheduled for release today. in north america that is.
maknanya belum sampai msian shores. but i can order it online from play-asia.com.

but i want to think about it carefully. 800++ for the console. should i just buy wii?
like my hubby used to say, mana ada masa nak main wii tu.
tapi.. nak wii.... nak dsi xl jugak.

so taktau lagi. tengok macamana sambutan ndsi xl tu dulu.
or should i just buy iphone? boleh gak main cooking mama.

tapi takde game harvest moon.

wii ada harvest moon, tapi tak portable.
plus payah nak pasang kat tv nanti ada mamat kecik tu pi tarik2 wayar.

erm entah la. pening kepala.

esok. 29th of march pulak, our 2nd anniversary.

dah 2 tahun. alhamdulillah.

kami sudah semakin memahami kerenah dan perangai masing2.

insyaAllah boleh bertahan lagi 2*2*2*2*2*2*2*infiniti tahun akan datang.

best lah kawin ni.

ada teman sepanjang masa.

bila suami kerja, anak teman.

paling best tengok dua2 tido sama2 dalam kepenatan.

rasa macam puas hati jadi isteri & ibu.

so, besok nak makan mana sempena anniversary?

al-diafah or chili's.

tapi chili's jual arak.

tony roma's juge.

im in the mood for some meat baybeh.

al-diafah la kot. takyah masuk shopping mall. masih banyak urusan di rumah. taknak buang masa lama2 kat luar.

okey, itu je perkembangan terkini.

dan sket lagi gambar langkawi.

@ swimming pool

konon2 suasana kampung la ni. kampung aku lagi cantik la weih (ditujukan pada boss hubby yg suka hotel ni. hehe.)

ok yang ini hands down memang cantek

mami n baby

orang kata (orang : watak dalam grey's anatomy), ada anak ni buat parents have sleepless nights.

mmg betul. tanggungjawab yg dipikul amat berat.

but i would not miss it for the world.