Tuesday, April 13, 2010

26 april 2010

26 april 2010. 11am.

penentu segalanya.

segalanya? over sangat tu..

penentu nasib masters ku....

so sape yg pi paksa dr@zim postpone exam ke 24 april tu mmg kejam la...

elok2 aku habis exam 19 april, on hubbys bday, kene spend 5 hari lagi pk pasal exam. n that leaves me with only 2 days to totally focus on my project presentation.

sangat tak considerate org yg paksa tukar tarikh tu sbb sampai kelas terakhir pun ada yg masih mintak postpone. padahal tarikh dah set 3 minggu yg lalu.. sudahnye semalam dapat email kata yg exam kene postpone.. kot ada yg tak baca email tu?.... menyusahkan diorg nanti datang jauh2 tengok exam kene tangguh...

takpe... penting kan la diri sendiri... pedulik apa aku dgn korang... aku paling menyampah dgn org yg suka memaksa2 pensyarah ni.

just bcoz org lain diam tak semestinya diorg tu takde pendapat ok.. kalau semua nak ikut kehendak masing2 berselisih paham la..

apa sangat la A yg korang kejar tu... 3 years from now tgk balik A tu ada rasa apa2 ke.... berenti la menyusahkan org lain utk kepentingan sendiri...

ah aku makin stress.........

besok kene jumpe sv..............

tak tido malam ler aku 13 hari ni........................................

No comments: