Monday, April 12, 2010

if i have thousands of ringgit (and plenty of time) in my hands

okay. final exams n final project are stressing the hell out of me. so jom citer pasal barang2 yg ingin dibeli n benda2 yg ingin di buat sesudah semua keja disiapkan...
  1. botol minum berstraw utk umar. tak brape risau pasal nak cuci straw sbb mmg dah lama beli straw brush pigeon.
  2. mainan lukis yg magnet tu utk umar. nak yg fisher price punye. apa tah nama benda ni.
  3. katil baru. king sized, firm bed. sesuai utk 3org gemok.
  4. nintendo dsi xl
  5. nintendo wii US version, not modified + wii games: harvest moon tree of tranquility & harvest moon animal parade.
  6. ingin pergi bercuti. mama is going to ireland, hubby is going to japan@ china sometime during the middle of the year. kalu buleh nak ikut sama dua2 orang, tapi memikirkan diorg pegi atas urusan keja, n i will end up jalan2 berdua je dgn umar.. plus harga tiket yg best, hurmmmm... sabo je le. lain kali na. but i have ran out of places to visit in peninsula malaysia. langkawi,terengganu,penang,perak,pd,melaka,jb,cherating. BORING. sume dah pegi@lalu dlm 6 bulan ni. tgk la nanti aku usahakan sesuatu...
  7. kemas bilik yg rupa mcm tongkang pecah sejak bbrp bulan yg lalu.
  8. kemas part2 dlm rumah ni yg berbahaya pada umar.
  9. repair baju renang yg dah rosak zip nye. baru sekali pakai. hampeh.
  10. cari keja? hehe ni tunggu at least 2 bulan lepas habis masters. aku nak jadi suri rumah sepenuh masa at least 2 bulan.
  11. gi lunch dgn hubby tiap2 hari.
ok itu je.......
tak sabar nye nak tunggu bulan ni berakhir......

No comments: