Friday, April 30, 2010

lupa diri

akibat terlalu happy aku sampai terjadi lupa diri.

lupa yg report projek belum dihantar. dan belum dibuat pun lagi. oops tadi dah siap buat rangka.
isi karangannye? ntah bile nak buat.

tapi bile aku tanyakan pada kawan2, ada yg belum present pun lagi. minggu depan baru present. bagus la, kata hati. that should give me a couple more days to get this done n err sent to the binder.

tapi kan, entah kenapa, lepas habis je keje, terus benda2 menarik datang, sampai aku jadi lupa diri.

no 1, iron man2 mula ditayang hari ni. ikut hati aku nak pegi tengok sorang pagi tadi or pagi esok. ini tabiat biasa sebelum kawin dulu. kalau ada citer2 yg mmg ditunggu spt harry potter, mmg aku book awal2 utk tgk the 1st screening.

tapi skarang dah ada hubby, kene tnaye hubby dulu lah kan. memula beliau bagi je. tapi last2 dia kata dia nak join jugak. so jadiknye kami beli la tiket utk tayangan sabtu ni di mines. harap2 parking kat mines tak macam haram. bcoz every weekend mmg cam haram sampai malas nak pegi mines dah.

no 2, minggu depan j-card day kat jusco midvalley. pergh ni lagi buat aku teruja. haritu j-card day cheras selatan tak dpt pegi sbb bizi. now, sejak dpt tau pasal jcard day ni aku dah list down barang2 nak beli kat sana nanti. lama dah tak gi shopping ni. siap la sok... uhuhuh...

no 3, aku dapat rasakan, yang, tak lama lagi aku akan dapat panggilan temuduga. temuduga apa? biarlah dirahsiakan. tapi betul2 rasa macam everything just falls into place, you know? tapi apa pun aku mmg nak rehat sekejap la sebelum mula keja.

no 4, nak pegi jalan2 aka holiday soon. ke mana? taktau lagi. but within these 2 months la. korok2 pun gi ganu la... kalu best sket, ntah takde idea sebenarnye nak gi mana.

erm itu je lah.

esok nak letak gambar umar sket lagi. malam ni dah ngantuk.

oh ye, rasanya aku akan ke j-card day dulu sebelum decide nak beli nintendo wii/dsi xl atau tak. takut tak cukup bajet nak shopping huhu. game buleh tunggu dulu.

okey bye2.

2 comments:

Oyis said...

wah seronotnya dia dah merdeka. jeles, jeles...

Maslina Zolkepli said...

mmg seronok, tapi takde benda nak dijeleskan kak noris.. saya pun nak merasa pakai jubah konvo yg 3 line jugak. still a long way to go. ni cume berehat sekejap.. kehkehkeh...