Tuesday, May 04, 2010

Aktiviti seminggu

Sorry for the long overdue.

Janji nak letak gambar tapi tak muncul2.

I've been busy with my report writing. Tadi dah hantar gi binder, Alhamdulillah..

Lepas submit those reports baru la aku boleh kata, I AM TRULY DONE!

Ok jom la tgk gambar....


mandi swimming pool @ rumah mami masa potluck

report writing.. 8 ketul buku pinjam dr library, 2 pinjam dr kawan.. i'm on a roll!

muka serius umar. garang ni.. mcm ibu dia.. hohoho~!

kacau ikan masa makan kat putrajaya seafood, taman botani.

dzharif balik bangi.. umar geram dgn dzharif..

umar : ish geramnya tgk dzharif ni..
dzharif : huh?

umar : nak try angkat dzharif lah.
dzharif : erkhh..

umar : eeeee apsal takleh angkat ni..
dzharif : heh?

lepas dzharif balik, tangkap gambo dgn ayoh.

lewat malam, tiba2, temperature umar naik. dzharif pun baru baik demam, mungkin ada saki baki lagi kot. terkene sikit dekat umar. tu la sapa suh cium dzharif byk sangat.

ayoh berdiri atas kerusi utk letak dokumen atas meja. i love this feature! sebab umar tak leh capai brg2 atas ni..

sabtu lepas, balik serdang, umar mandi pool dgn ahmadefarhan.. umar dah boleh panggil adi...


ahad, pegi kenduri kohai hubby di dewan jkr, kl.

aksi2 umar masa ayoh die 'amik angin'. ibu dok dlm keta je. paneh!

dah alang2 gi kl, lepas kenduri rasa rugi lak kalu balik terus. singgah klcc jalan2.

macam budak besar!! baru setahun!!!

lek la umar.. jgn cepat sgt besar.. ibu n ayah lambat lagi nak bagi adik kat umar... hehehehe...

2 comments:

Oyis said...

bulatnya mata si dhzarif hehe... besar dah umar. mmg dah bkn baby lg, dah toddler. suka main air ye? swimming kat pool pon ok, kat pool kecik pon ok umar ni...

Maslina Zolkepli said...

umar mmg ok sokmo.. harharhar.... dok dlm big pool tu sorang2 je, tak heran pun. syok dpt main air.. :)