Wednesday, May 26, 2010

kotak jahitan

sebelum

selepas

hah.. ada jugak buat perkara berfaedah di waktu lapang ni..
ekceli dah pun jahit sarung bantal dan jahit zipper pada reusable bag.

ada sesiapa yg tahu mana nak cari Vislon Zipper macam di bawah ni?


apakah itu vislon zipper, you ask? ia adalah zip yg gigi dia plastik. bukan besi macam zip biasa tu. aku dah try cari kat kedai kraftangan tapi tak jumpa.

ok itu je..

takda mood nak cakap panjang2 sbb hal gred masih belum setel. nak tujukan marah ni kat sape? gso?unit siswazah fakulti? atau diri sendiri?

bye.

No comments: