Tuesday, June 01, 2010

Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. Alhamdulillah..

Selepas lebih 2 minggu status aku tergantung, hari ni secara rasminye status masters ku sudah COMPLETE.

Semester Status Cum. Grade Point Cum. Credit GPA CGPA
SECOND SEMESTER 2009/2010 COMPLETE 137.25 36 3.9 3.813
FIRST SEMESTER 2009/2010 CONTINUE 78.75 21 3.5 3.75
FIRST SEMESTER 2008/2009 CONTINUE 47.25 12 3.938 3.938


Terima kasih, ku ucapkan kepada.. my sv, timbalan dekan, pegawai unit siswazah, pegawai GSO terutamanya shafiz yg membantu aku menyelesaikan kemelut ini.

hilang segala beban yg menghantui sejak kebelakangan ni.

so, boleh lah aku konvo oktober ni?

ok jom tempah baju raya + konvo.

5 comments:

Palie said...

wahh.. tahniah mas.. grad dgn cemerlang plak tu.. tahniah2..

SItI ZuRaINaH SaLaMaT said...

same-same..hehe..gempak r result ko..semlm pun aku cite2 dgn shafiz psal blog ko ni..tu yg die trus mes tgh2 mlm td..haha..sori..

Maslina Zolkepli said...

palie : tq palie. cemerlang ke tu? tu pemalas nye tahap tau. kalau cemerlang patut dpt lg bagus sbb ramai je dpt result yg lagi gempak dr ni. mak2 orang pulak tu sume. sogan den. eh apasal ko nye blog takleh access dah ha? ko takmau terus menulis ke? he he

ina : mesti shafiz dpt agak yg aku taktau kene isi borang bergraduat tu. sbb taktau jugak la aku dapat masalah registration hari tu. msg lewat pun takpe aku ni kan burung hantu. pagi tadi kantoi dgn shafiz kul 11.30 tepon dia suara org baru bangun tido.. hahaha (aku dah bangun.. 20 minit sebelum tu... kihkihkihkih...)

Oyis said...

tahniah! (officially). bila nak wat phd? hehehe *sakat je*

Maslina Zolkepli said...

k.noris : phd? warghhh!!!! penat masters ni pun teringat2 lagi. masa tu cakap, there's no way im going to do phd. no way!! tapi nanti2 taktau la kan.. hahahah... like u said, tak serik2... hehe doakan saya dpt kerjaya yg sesuai dgn jiwa ini.. :D