Thursday, June 10, 2010

glee season 1 tamat

tak sangka pulak glee smalam episode akhir utk season ni. kene tunggu laagi utk next season. haritu dah penat tunggu..

review : new directions nyanyi best kat regionals. tapi vocal adrenalin best jugak sbb jesse bawak lagu bohemian rhapsody.
in the end i kenot believe mr. shue n puck nak nyanyi lagu somewhere over the rainbow. ada 2 lagu dr glee yg pernah keluar dlm scrubs. dont stop believin' n somewhere over the rainbow ni lah. i already fell in love with these songs in scrubs. bila muncul dlm glee, ok they gave it a fresh new sound. tapi. it made me miss scrubs yg dah habis... sobs..

mana lagi best?
aku rasa kedua2 lagu ni lagi matching the situations dalam scrubs berbanding glee. glee ni part continuation dia lomah sikit. storyline asyik jump2 sana sini. and the actors can act better ...

scrubs!!


glee : by mr. shue n puck


scrubs : by ted's band

2 comments:

Palie said...

mas, cube ko tgk yg nie versi ni plak..

http://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I&feature=channel

ape macam? hehehe..

Maslina Zolkepli said...

aku tau ni penyanyi asal dia. dah mati lama dah kan?
first time dgr lagu ni dalam movie 50 first dates rasanye.
version lama lagu ni pd aku biase je.
tapi version yg hawaiian ni nyanyi boleh buat aku sebak. hehe.