Thursday, August 05, 2010

preparing for ramadhan

bulan ramadhan semakin menghampiri.
minggu terakhir sebelum ramadhan menjelang ni, mmg sudah over packed!
ada 2 kenduri yg perlu dihadiri.
nak kene beli stok brg rumah utk bulan puasa.
nak buat last minit shopping untuk hari raya.

sang suami pula nak berangkat ke jakarta pada puasa ke 3. iaitu 13/8.
beliau akan berada di sana sampai lah 10/9. 10/9 tu hari apa ye tuan2... yerr hari rayee.... beliau akan pulang pada PAGI raya jam 5am.
apa pun aku doakan jadual beliau akan berubah n beliau dapat pulang lebih awal. insyaAllah it can happen.

ok tujuan aku ni adalah utk senaraikan barang2 yg nak dibeli hujung minggu ni bersama hubby. dia ni susah sket nak ajak shopping. kene buat plan betul2 n barang betul2 penting baru dia nak..
  1. buku nota baru.
  2. clear folder untuk letak sijil2. gearing up for my first interview in 3 years.. yikes!!
  3. multivits utk umar. - beli kat guardian/watson
  4. tricycle umar woohooo! - manjaku/metrojaya/carrefour/giant
  5. mamy poko - giant/speedmart
  6. ceiling lamp bilik.
baru dpt voucher from jusco n mj. nak pegi midv tapi hubby mcm malas je. prolly kene pi sendiri later, but b4 puasa.

ok itu je. dah ngantuk. bye.

No comments: