Tuesday, October 19, 2010

Stress kembali

  1. pagi tadi bangun with a thumping headache and stuffy nose. pening sampai tak boleh fall back asleep. mungkin sebab malam tadi terlampau panas, bukak ekon fullblast sampai pagi. mujur tak demam.
  2. since takleh tido balik, kejut umar, gi makan roti canai. balik rumah masih pening, so telan panadol 2 bijik. kurang sikit dah sakit kepala.
  3. pastu dapat call utk dtg intibiu kat u *toot*.
  4. hilang sume pening, tapi dtg pening camana nak prepare utk intibiu nih...
  5. ptm nye intibiu pun tak prepare apa2. kalu tanya pasal isu2 semasa, db, atau apa2 je lah, mmg fail.... otak ni rasa macam kosong je.
  6. besok nak pegi jcard day kat mid. ini pon kene wat preparation jugak ni. nak bawak umar. so nak sampai cepat sebelum dia bukak, capai2 apa yg nak beli, n blah sebelum tghari. ptg nak gi lawat my aunt yg nak ke mekah jumaat ni.
  7. hubby is in batam. will be back toninght. cepat lah balik byk benda nak cakap nih.
  8. umar tido petang. bagus gak kejut dia bgn pagi. kalu biar dia tido boleh lanjut sampai 11-12. pastu tak tido sampai malam.
  9. dia ni skarang nak ajak mandi punye lah payah. nak basuh berak pun payah. sbb bizi sangat. byk sgt benda dia nak buat. esp tengok thomas lah.
  10. pandai dah tanya orang, are you ok? are you ok? sbb dia kalu terantuk kat mana2 je terus ibu tanya, are you ok? slalunye dia ok je. tak kuat nangis. kdg2 terantuk dgn kita, kita yg nangis. dia rilek je.
  11. ok lah aku pun nak tido ptg ni wpon patut buat homework utk interview.
  12. zzzzzz.......
  13. oh ye kawan2, doakan aku dpt kerjaya yg sesuai dgn jiwaku yer... whatever it may be.. huhuhuhu.....

No comments: