Thursday, January 06, 2011

Azam 2011

Lupakan sebentar perkara2 yg berlaku sekarang.
Sempena tahun baru ni aku nak review balik azam aku utk tahun lepas.
Jom tgk balik apa yg aku tulis on 31st dec 2009

  1. pakai jubah yg ada 2 line naik pentas dewan besar utk kali ketiga. - BERJAYA. YAHOO!
  2. cari keje yg sesuai dgn jiwa. - BELUM TERCAPAI LAGI..
  3. pindah dari bangi - NO KOMEN....
  4. gi holiday obersi - NOT IN 2010 BUT IN 2011 INSYAALLAH.
  5. buy my own car - NO JOB, THUS NO CAR. DANG IT.
  6. tukar henpon canggih yg ade gps - CIS TAK BERJAYA JUGAK.
  7. beli wii - DARN IT.
  8. phd? - NOT NOW.
atoiyaii... 1 je azam yg berjaya dicapai??? so its safe to say that 2010 has been quite a lame year for me. mcm tak bersyukur pulak.

tapi aku sgt bersyukur tahun ni, kami dikurniakan kesihatan yang berpanjangan, rezeki tak putus2, got rid of that untrustworthy domestic help, jumpa pulak daily cleaner yg baik, rajin n boleh dipercayai. my brother dapat melanjutkan ijazah ke upm therefore ada di rumah selalu, umar membesar dgn baik. macam2 lagi lah.

jadi, apakah azam utk tahun ni pulak?
kita sambung je lah dr tahun lepas tu ye..

  1. cari keje - ni yg paling penting skarang.
  2. beli kereta. - satu la at least.
  3. tukar henpon - oho soon, very soon...
  4. adik umar ? - err... err..... tak lagi kot....
pindah dr bangi, wii n phd tu, tak pasti akan dibuat dlm tahun ni ke tidak... so takyah la letak dlm azam tahun 2011.

ok itu je...



No comments: