Thursday, January 13, 2011

imaginary shopping list for japan trip

imaginary je lah sbb tak mampu nak beli kesemuanya.. ye aku nak KESEMUANYAAAA...
rilek mas, rilek.

  1. Wrist watch : BabyG @ Swatch - biasa lah aku tak habis2 dgn 2 jenama ni. jam kesayangan dah hilang masa bersalinkan umar. jam yg ada skarang tinggal 1 je. itu pun strap dia dah ganti dgn yg cap ayam. nak bawak 2 jam baby-g utk tukar bateri n ganti strap. n nak beli 1 lagi kalu boleh.
  2. Kamera : Panasonic Lumix lx5 - around rm1.5k. + leather casing in red yg mengancam gile. tambah lagi rm100 lebih. - nak ganti kamera aku yg adik aku dah hilangkan. legit reason nih.
  3. Nintendo wii : takleh beli kat jpn sbb bahasa jepun.
  4. Nintendo 3ds : takleh beli kat jpn sbb bahasa jpn n belum release lagi pun kat jepun. darn it. aku sabo tunggu kuar us version kat msia.
  5. Kat outlet : baju2 cun utk umar kalu ada. oshkosh, gap. yg ni kene beli utk 3y.o lah. baju umar utk 2yo dah byk.
  6. Handbag : yg ni sodih sikit. jenama rahsia. rasa macam tak leh beli je. jam n kamera lagi high priority. wargh! plus rasa mcm hubby takkan bagi je. warghh lagi!
itu je.
siuh siuh - bunyi lap hingus.

No comments: