Wednesday, March 09, 2011

marahnye aku

lama dah tak rasa nak mengamuk kat orang ni.

after almost 3 months after attending that intibiu, i decided to call the person in charge.

me : keputusan intibiu saya camana? (bahasa sopan lagi la dari ni tapi malas nak taip panjang2.)
pegawai : eh, kita mmg akan maklumkan awal2.. patut dah hantar ni.. silap alamat agaknya. sapa nama tadi?
me : blablabla
pegawai : nanti boleh tak telefon balik, eh, boleh tak email saya, nanti saya akan email balik.
me : ok
pegawai : emel saya blablablabla.

  1. kalu silap alamat apasal surat panggilan intibiu elok je sampai dulu?
  2. suruh email tapi lepas aku hantar email, tunggu 2 jam tak reply2 lagi.
  3. aku email lagi skali kali ni cc kat 2 orang besar yg intibiu aku haritu.
  4. dan2 tu jugak reply, dengan template berbunga2, warna-warni, "saya akan semak dan maklumkan puan secepat mungkin".

whaddefakk???????!!!!!!!!!!!!!!!!

No comments: