Monday, March 21, 2011

sambil kerja sambil membelog

  1. work is not so bad, i can tell you that. kene tinggal anak tu yg super duper bad.
  2. smalam berdua dgn umar ranjau midvalley yg penoh utk cari kasut adidas yg telah menambat hati. pusing midv n gardens tapi tak jumpa! last2 gi al-ikhsan metro point. dapat dah.. yahooo... come to think of it, kasut ni boleh dikatakan baru jugak keluar, sbb masa beli kasut adidas yg nak gi jepun haritu, tak nampak pun kasut ni.
  3. umar menangis sikit pagi tadi masa meninggalkan beliau bersama mil. adeh la anak ibu. tlg la taf sikit.. 3 hari dah duk berkepit dgn ibu. bg la can ibu gi keje....
  4. iye 3 hari. jumaat aku cuti sbb temp umar tinggi gile! gi klenet tgk klasmate pulak yg jadi dokter kat ctu...
  5. so jumaat-sabtu-ahad, tak berenggang langsung. ingatkan hari ni steady dah la dia. tetengok same aje. probly bcoz kazen dia takde kot tadi. kalu ahmade ada, dia tak perasan pun ibu pegi.. huhuhu... tapi lepas tu tunggu gak kat pintu... adeh laa....
  6. hubby telah menjatuhkan bom atom, apabila mengkhabarkan yg beliau akan balik lagi lewat dari yg telah dirancang. huuuu berasap....... lewat 4 hari pulak tu... grrr... dah la my 1st class will be on the 28th of march. ingatkan b4 stat kelas boleh jumpe hubby, dapat ucap selamat dari dia.. tetengok hampeh....
  7. so far dia dah outstation 9 hari. ada berbaki lagi 8 hari. n bil tepon dah mencecah 200 hinggit. darn it.
  8. now can i say that im totally madly in love with my husband? wahaha!
  9. pagi ni je dah dgr 2 kali orang kene marah/tegur. adoi laa..... kenapakah???? boleh tak nak kerja dlm keadaan harmony je?? tak leh blah la benda2 negatif camni....
ok bye2.

1 comment:

Afida Anuar said...

Sayang bini tinggal-tinggalkan.. barulah harmoni rumah tangga;)