Monday, July 09, 2012

janji tinggal janji

haritu janji nak tulis entri panjang gile wiken lepas. tapi tak kesampaian pulak. tengok2 dah bizi balik. kali ni bizi dgn quiz, exam nihongo. need to chatch up selepas ponteng kelas 2-3kali seminggu bulan Jun. sbb badan dah tak brapa nak larat n sibuk prepare/pk pasal entrance exam phd last week. now dah lepas entrance exam boleh la fokus balik ke nihongo class. nihongo final exam is in 2 weeks. wpon takde credit/grade, tapi korok2 mesti la nak pass kan (60%). at this moment mcm mustahil je. stress haku. malu la kalu fail.
tapi, at 35 weeks, nothing much i can do. ikut hati malas dah nak pegi main campus utk nihongo class tu. tapi kuatkan diri jugak. balik pengsan. counting down the days i have to take the dreadful congested train every morning to ookayama, where the main campus is located. 12 hari je lagi mas! bertahan lah!!

ok bye.

2 comments:

Oyis said...

good luck on your exam mas. selesai exam tu senang sket nk fokus utk deliver baby plak kan hehe. btw, umar nak dpt adik perempuan ye? ahhh... sweet...!

masz14 said...

insyaAllah perempuan pulak kali ni kak noris... tu la minggu depan final exam japanese language. lepas je exam tu terus nak bukak balik cot, baby rocker, basuh2 baju, kemas beg spital etc... ahh cant wait!